1st Floor New World. +998556778345 demo@example.com

welcome visit our site

Location

1st Floor.

Websites vs Google

Websites vs Google

Veel ondernemers anno 2022 hebben een professionele website maar is deze ook goed vindbaar? Vergelijk het eens met wanneer u gaat vissen. U zoekt een vijver met veel vissen (potenciele klanten). Uw bedrijf heeft inmiddels een prachtige website (vishengel) laten maken en u is het tijd om de vissen te gaan vangen. Maar heeft u ook nagedacht over een ‘haakje’ waar u iets lekkers voor de vissen aan doet zodat zij op uw afkomen?

Wanneer klanten ons vragen of wij een website voor hun kunnen bouwen en we houden een intakegesprek dan komt 9/10 keer in dit gesprek ook de opmerking “ik wil graag bovenaan in Google staan”. Logisch, wie niet?! Maar uw website heeft hier maar een kleine invloed op. Uiteraard maken wij uw website of webshop technisch aantrekkelijk en houden wij rekening met de wensen van Google maar vergeet niet, ook al is uw vishengel van goud, zonder een haakje met voer haalt u maar weinig vissen binnen.

Hoe u dat kunt oplossen? Met onze Google Campagnes dienst! Wij onderzoeken voor u waar de kansen liggen door bijvoorbeeld een profiel te maken van uw gewenste klanten. Welke zoekwoorden gebruiken zij? Welke regio bevinden zij zich etc. Vanuit dit onderzoek maken wij een adviesrapport. Daarin adviseren wij welke campagnes u binnen Google moet gebruiken, welke zoekwoorden en ook het budget.

Google kunt u zien als de vijver-ambtenaar. Wanneer u als enige in een vijver aan het vissen bent dan is dit voor Google niet zo spannend. Maar zodra die vijver meer vissers krijgt dan begint Google door te krijgen dat die vijver aantrekkelijk is en dat zorgt ervoor dat uw toegang tot die vijver duurder wordt. Opboxen tegen budgetten van Cool Blue of Bol.com heeft dan ook voor onze klanten geen zin.

De afgelopen tijd hebben wij verschillende bedrijven mogen helpen met hun Google Campagnes. Zo ook bijvoorbeeld Dean Teeling van www.teelingerfzaken.nl. Benieuwd naar zijn ervaring met deze dienstverlening van Site IT? Bekijk op deze website zijn video.

Mocht u vragen hebben dan zie ik uw berichtje met veel plezier tegemoet!

Op de hoogte blijven?

Volg ons

Klik hier rechts op Facebook, Instagram of LinkedIn
of klik hier en ontvang periodiek gratis advies.