1st Floor New World. +998556778345 demo@example.com

welcome visit our site

Location

1st Floor.

Over ons - Site IT

Wie wij zijn?

Klanthousiasmeerders...

Wanneer een klant tevreden is dan zijn wij niet helemaal voldaan, we streven naar enthousiasme. Het is een voorrecht als wij een nieuwe klant bij Site IT mogen verwelkomen. Want het woord klant is afgeleid van het Franse woord ‘calant’ wat geïnteresseerd betekent. In het Latijns wordt dit vertaald naar ‘warm zijn’. Wij mogen er dus vanuit gaan dat u warm en geïnteresseerd bent geworden over onze dienstverlening en/of onze manier van werken en daar zijn wij trots en zuinig op. U mag dus verwachten dat klanttevredenheid bij ons op de eerste plaats komt.

Oja, en naast het blij maken van klanten helpen wij hun ook graag met het maken van websites, webshops, online werken en vele andere diensten.

ONTMOETEN

Zin in koffie of thee?

Natuurlijk geeft een website u een goed beeld maar wat is er nou fijner dan gewoon even samen een kopje koffie of thee te drinken? We ontmoeten u graag!

Mogen wij u introduceren

Meer dan 15 jaar ervaring in IT

Met deze fanatieke vakidioten ontzorgen wij vele ondernemers in Nederland met al hun IT vragen door het leveren van advies en tools.

Chris van Lieburg
Pieter van Zalingen
Ronald Bronsink
Wilma van Lieburg
Gert-Jan
Johan van Strien
Johan van Strien
2022-04-13
Erg tevreden met de mooie website gemaakt door Site IT. Aanrader om de snelle oplevering, goede service en prettige manier van communiceren!
Gertjan Visser
Gertjan Visser
2022-04-12
Ik mocht stage lopen bij Site IT. Leerzaam, goeie uitleg, vrijheid en op de toekomst gericht. Ze hebben het beste met je voor. Zeer aan te raden als stagebedrijf!
Klazina Smitsman
Klazina Smitsman
2022-04-12
Voor een aantrekkelijk tarief heeft Chris een website gebouwd voor onze stichting. Het is een aantrekkelijk geheel geworden. We gebruiken de website vooral voor acties. In het begin moest er regelmatig wat aangepast worden, we werden hierin met raad en daad bijgestaan! Wat hebben we een plezier gehad van de pakbonnen bij het inpakken van de bestellingen. We zijn heel blij met onze website!!
Marlinde Muilwijk
Marlinde Muilwijk
2022-03-15
Fijne samenwerking met Chris. Staat altijd voor je klaar en weet altijd een oplossing!
Tom Aarts
Tom Aarts
2022-03-15
Chris is erg vriendelijk, behulpzaam en professioneel! Hij heeft onze website gemaakt, is erg mooi geworden! Wij zijn enorm tevreden.
samuraiaikido112
samuraiaikido112
2022-03-03
Wat een geweldig bedrijf, Voelt als een jong en dynamisch bedrijf zoals wij zelf ook zijn! Dit is gewoon thuis komen….
sandra van WIngerden
sandra van WIngerden
2022-03-03
Als ontwerper heb ik ook ideeën die niet altijd het voor de handliggende stramien en invulling van een website volgen. SiteIT zoekt en vindt de oplossing om het ontwerp optimaal tot zijn recht te laten komen. Samen komen we tot een prima eindresultaat!
Dean Teeling
Dean Teeling
2022-03-02
Ik ben onwijs blij met mijn website. Chris is enorm geduldig en denk graag met je mee. Als je een website wilt laten opbouwen of dergelijke professionele diensten wilt omtrent jouw onderneming dan is Site IT zeker een aanrader.