1st Floor New World. +998556778345 demo@example.com

welcome visit our site

Location

1st Floor.

Hosting - Site IT BV

persoonlijk en professioneel

Hosting

Heeft u al een website maar wilt u een professionele partij waarbij u dit kunt hosten? Geen probleem, wij helpen u graag. De afgelopen tijd hebben wij meerdere ondernemers geassisteerd met het online houden en optimaliseren van hun website. Sterker nog, er zijn verschillende webdesigners die bij ons de hosting afnemen, dat is voor ons een groot compliment. Graag leggen wij u uit waarom zij voor ons hebben gekozen.

Een website hosten wordt vaak onderschat. Ook in deze dienst zitten vele verschillende smaken. Zo hebben wij de afgelopen tijd een aantal bedrijven geholpen die daarvoor hun product hosting hadden ondergebracht grote en goedkope spelers. Deze aanbieders zetten veelal uw website op een server die u deelt met 100+ klanten. Voordeel is dat het weinig kost echter wanneer er issues optreden bent u gewoon een nummer in de rij. Ook is onze ervaring dat u nogal wordt beperkt in de mogelijkheden wat betreft uitbreidingen. Ons technisch team beheert verschillende servers waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat. Deze servers worden continu gemonitord zodat uw product up-time 99% is. Dat is ontzorgen!

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Chat met onze medewerker voor meer informatie.

meerwaarde site it bv

Zonder gedoe online blijven

Uw website of webshop zal dan ook met zorg worden gehost. Zo zorgen wij voor een goede beveiliging en adviseren wij u in het bewerken van uw eigen website. Mocht u een vraag hebben dan hoeft u geen ticket in te schieten om vervolgens 4 dagen te moeten wachten op een reactie. Nee, wij houden van korte lijnen en zijn transparant in de oplostijden. Iets wat onze klanten zeer waarderen.

Wat betekent hosting bij

Site IT BV

Wij zijn geen bedrijf met verkooptactieken en kleine letters. Wanneer u bij ons uw website onderbrengt dan behandelen wij u ook als klant. Onze definitie van klant is echter anders dan dat de Dikke Vandale ons doet geloven. Wanneer u kijkt naar waar het woord klant vandaan komt dan ziet u dat dit is afgeleid van het woord 'Calant' wat u vrij kunt vertalen als 'geintresseerde'. Een andere vertaling meldt dat dit ook 'warm geworden' inhoudt. Wanneer u klant wordt bij ons gaan wij er vanuit dat u geinteresseerd bent geworden van ons product, misschien wel een beetje warm geworden van onze dienstverlening. Dit typeert ons bedrijf en onze dienstverlening.

Niels Woudsma
Niels Woudsma
2022-07-15
Erg prettig en professioneel bedrijf. Denkt met je mee en geven een zeer heldere offerte. Maken waar wat ze beloven. Een aanrader.
E P
E P
2022-07-15
Wanneer je een nieuwe website met hosting wilt hebben
Bram Voortwist
Bram Voortwist
2022-06-01
SiteIT heeft het ontwerp van ons logo, website en huisstijl gemaakt. Chris is flexibel en handelt snel. Absoluut een aanrader!
Gertjan Visser
Gertjan Visser
2022-04-12
Ik mocht stage lopen bij Site IT. Leerzaam, goeie uitleg, vrijheid en op de toekomst gericht. Ze hebben het beste met je voor. Zeer aan te raden als stagebedrijf!
Klazina Smitsman
Klazina Smitsman
2022-04-12
Voor een aantrekkelijk tarief heeft Chris een website gebouwd voor onze stichting. Het is een aantrekkelijk geheel geworden. We gebruiken de website vooral voor acties. In het begin moest er regelmatig wat aangepast worden, we werden hierin met raad en daad bijgestaan! Wat hebben we een plezier gehad van de pakbonnen bij het inpakken van de bestellingen. We zijn heel blij met onze website!!
Marlinde Muilwijk
Marlinde Muilwijk
2022-03-15
Fijne samenwerking met Chris. Staat altijd voor je klaar en weet altijd een oplossing!
Tom Aarts
Tom Aarts
2022-03-15
Chris is erg vriendelijk, behulpzaam en professioneel! Hij heeft onze website gemaakt, is erg mooi geworden! Wij zijn enorm tevreden.
samuraiaikido112
samuraiaikido112
2022-03-03
Wat een geweldig bedrijf, Voelt als een jong en dynamisch bedrijf zoals wij zelf ook zijn! Dit is gewoon thuis komen….