1st Floor New World. +998556778345 demo@example.com

welcome visit our site

Location

1st Floor.

Veilig online werken - Site IT BV

  • Home
  • Veilig online werken

Wilt u online

Veilig werken?

Steeds meer bedrijven komen erachter dat het internet harder ontwikkelt dan dat wij soms hopen. Het afgelopen jaar heeft ons technisch team verschillende klanten geadviseerd en geholpen met betrekking tot hun beveiliging. Want een foutje zit in een klein hoekje. Door onze beveiligingsdienst ontzorgen wij u volledig. Wij bieden u de tools om in de cloud te werken en maken tevens periodieke backups. Wij proberen iedere maand een blog te plaatsen om u te adviseren als het gaat om online veilig werken. Bekijk onderstaande video om een idee te krijgen hoe snel men een willekeurig account kan stelen. Wij zijn u graag van dienst om dit risico zo klein mogelijk te maken.

Een weetje over microsoft office365

Wist u dat....

Microsoft zelf geen backups maakt van uw data? Het werken met software zoals Office365 (Outlook, Word, Excel, OneDrive) dat werkt natuurlijk fantastisch maar zonder backup loopt u wel risico op dataverlies. Wij kunnen die voor u inregelen. Voor een vast maandbedrag ontzorgen wij u volledig. Denk dan aan het veilig online werken met Office365, de benodigde Antivirus software, goede backup inrichting en het juiste advies.

Veilig werken pakket

Zorgeloos online werken

Door te werken met Office365 bent u verzekerd van goede en up-to-date software waarmee u wereldwijd kunt werken zo lang u maar verbonden bent met het internet.

Door een goede antivirusinstallatie voorkomt u al een hoop. Wij zorgen ervoor dat uw systeem goed is beveiligd. Uiteraard is dit niet genoeg maar onder het kopje advies kunt u lezen hoe wij u nog beter beschermen.

Wij hebben in samenwerking met een Cloud Partner een backup-dienst ingericht waardoor uw data gegarandeerd en beveiligd is gebackupt. Daardoor gaat uw data niet zwerven over de wereld maar wordt dit netjes veilig opgeslagen in Nederland. Wilt u meer weten? Wij lichten u dit graag toe.

Uw bedrijf is het waard om goed geadviseerd te worden omtrent uw veiligheid. Wij bieden u goede tooling en zullen u daarbij adviseren zodat uw processen beter en veiliger lopen.

Laat u ontzorgen door Site IT

Voorbeeld van slechte beveiliging

Hoe makkelijk....

Investeer niet alleen in mooie technieken om mee te werken maar zorg ook dat het veilig is. Hiernaast ziet u een video waarin een dame met een eenvoudig trucje de telefoon van deze man laat blokkeren.

Wij kunnen u voorzien van goed advies en u de nodige bescherming bieden zodat het risico aanzienlijk vermindert. Neem vandaag nog contact.