Partners - Site IT BV

SAMENWERKEN ALS - PARTNER

Schoenmaken blijf bij je leest. Een bekende uitdrukking waar wij bij Site IT BV het volkomen mee eens zijn. Nee, wij zijn geen bedrijf dat zegt: wij kunnen alles. Maar wij zijn wel een bedrijf dat zegt, “Nee dat kunnen wij niet maar we willen u wel helpen” en daarom hebben wij verschillende partners in de arm genomen waarmee wij een intensieve en goede relatie onderhouden om zodoende onze klanten nog beter te kunnen servicen!

Zo hebben wij klanten en partners die hun hele ICT hebben uitbesteed aan ons zodat zij daar geen omkijken naar hebben. Niet elk bedrijf heeft een systeeembeheerder in dienst. Wij kunnen u hier prima in ontzorgen. Mocht u samen willen werken met Site IT dan mag u altijd contact met ons of met een ambassadeur opnemen.

De afgelopen maanden zijn verschillende con-collega’s een samenwerking met ons gestart. Vele van hen hosten al verschillende websites en webshop op onze platforms waardoor ze hun eigen klanten toch op een hoog niveau kunnen servicen. Ons bedrijf zit in een commerciele sector maar wil zich niet op die manier uiten. Wij staan voor een dienstverlening waar de klant op nummer 1 staat en niet het rendament. Wij willen onze klanten altijd helpen wanneer zij vragen hebben, ook als wij die vragen niet kunnen beantwoorden. Daarom werken wij veel samen met partners zodat u volledig ontzorgt wordt.

WAT BETEKENT ZO'N PARTNERSHIP?

Als partner streeft u samen met Site IT BV naar de meeste efficiente en zorgeloze werkmogelijkheden voor de klant; een ieder op haar vakgebied. Zo hosten wij voor verschillende webdesigners de websites en webshops op onze platformen. 

U behoud als partner zelf het beheer, wij zijn puur voor technische ondersteuning en hosting voor een aantrekkelijke partnerprijs uw product op snelle VPS en VDS systemen.

Jamie Polinder
Jamie Polinder
2023-01-30
Prachtige site geworden, er wordt goed geluisterd en ingespeeld op onze wensen. Top!
Jurian Romkes
Jurian Romkes
2023-01-29
Super service. staan altijd gelijk voor je klaar
Willem Snoek
Willem Snoek
2023-01-27
Super kwaliteit. Goede service en adviezen
Rosanne van Olst
Rosanne van Olst
2022-12-07
Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en reageren snel! Super team!
Yveta Swanenberg
Yveta Swanenberg
2022-11-06
Snel,modern, betrouwbaar, afspraak nakomen,leuk samen werken
Niels Woudsma
Niels Woudsma
2022-07-15
Erg prettig en professioneel bedrijf. Denkt met je mee en geven een zeer heldere offerte. Maken waar wat ze beloven. Een aanrader.
Erwin Petersen
Erwin Petersen
2022-07-15
Wanneer je een nieuwe website met hosting wilt hebben
Bram Voortwist
Bram Voortwist
2022-06-01
SiteIT heeft het ontwerp van ons logo, website en huisstijl gemaakt. Chris is flexibel en handelt snel. Absoluut een aanrader!
Gertjan Visser
Gertjan Visser
2022-04-12
Ik mocht stage lopen bij Site IT. Leerzaam, goeie uitleg, vrijheid en op de toekomst gericht. Ze hebben het beste met je voor. Zeer aan te raden als stagebedrijf!