1st Floor New World. +998556778345 demo@example.com

welcome visit our site

Location

1st Floor.

Partners - Site IT BV

Samenwerken

Partners

Schoenmaken blijf bij je leest. Een bekende uitdrukking waar wij bij Site IT het volkomen mee eens zijn. nee, wij zijn geen bedrijf dat zegt: wij kunnen alles. Maar wij zijn wel een bedrijf dat zegt, "Nee dat kunnen wij niet maar we willen u wel helpen" en daarom hebben wij verschillende partners in de arm genomen waarmee wij een intensieve en goede relatie onderhouden om zodoende onze klanten nog beter te kunnen servicen! #hosting #webdesign #office365

Zo hebben wij klanten die hun hele ICT hebben uitbesteed aan ons zodat zij daar geen omkijken naar hebben. Niet elk bedrijf heeft een systeeembeheerder in dienst. Wij kunnen u hier prima in ontzorgen. Mocht u samen willen werken met Site IT dan mag u altijd contact met ons of met een ambassadeur opnemen.

De afgelopen maanden zijn verschillende con-collega's een samenwerking met ons gestart. Vele van hen hosten al verschillende websites en webshop op onze platforms waardoor ze hun eigen klanten toch op een hoog niveau kunnen servicen.

Maak gebruik van de Site IT Groep

Alles onder één dak!

Het bedrijf Site IT zit in een commerciele sector maar wil zich niet op die manier uiten. Wij staan voor een dienstverlening waar de klant op nummer 1 staat en niet het rendament. Wij willen onze klanten altijd helpen wanneer zij vragen hebben, ook als wij die vragen niet kunnen beantwoorden. Daarom werken wij veel samen met partners zodat u volledig ontzorgt wordt.

Niels Woudsma
Niels Woudsma
2022-07-15
Erg prettig en professioneel bedrijf. Denkt met je mee en geven een zeer heldere offerte. Maken waar wat ze beloven. Een aanrader.
E P
E P
2022-07-15
Wanneer je een nieuwe website met hosting wilt hebben
Bram Voortwist
Bram Voortwist
2022-06-01
SiteIT heeft het ontwerp van ons logo, website en huisstijl gemaakt. Chris is flexibel en handelt snel. Absoluut een aanrader!
Gertjan Visser
Gertjan Visser
2022-04-12
Ik mocht stage lopen bij Site IT. Leerzaam, goeie uitleg, vrijheid en op de toekomst gericht. Ze hebben het beste met je voor. Zeer aan te raden als stagebedrijf!
Klazina Smitsman
Klazina Smitsman
2022-04-12
Voor een aantrekkelijk tarief heeft Chris een website gebouwd voor onze stichting. Het is een aantrekkelijk geheel geworden. We gebruiken de website vooral voor acties. In het begin moest er regelmatig wat aangepast worden, we werden hierin met raad en daad bijgestaan! Wat hebben we een plezier gehad van de pakbonnen bij het inpakken van de bestellingen. We zijn heel blij met onze website!!
Marlinde Muilwijk
Marlinde Muilwijk
2022-03-15
Fijne samenwerking met Chris. Staat altijd voor je klaar en weet altijd een oplossing!
Tom Aarts
Tom Aarts
2022-03-15
Chris is erg vriendelijk, behulpzaam en professioneel! Hij heeft onze website gemaakt, is erg mooi geworden! Wij zijn enorm tevreden.
samuraiaikido112
samuraiaikido112
2022-03-03
Wat een geweldig bedrijf, Voelt als een jong en dynamisch bedrijf zoals wij zelf ook zijn! Dit is gewoon thuis komen….