Prijzen - Site IT BV

TRANSPARANT IN PRIJZEN

Wij zijn graag transparant in onze prijzen. Voor de registratie of hosting van uw website / webshop kunt u bij ons voor een laagdrempelig bedrag gebruik maken van onze sneller servers. De beide Microsoft pakketten worden gehost op de Microsoft server, wij zorgen voor de inrichting zodat u hier geen omkijken naar heeft. 

Mocht u een combinatie van bepaalde diensten of producten willen, neem dan even contact met ons op dan adviseren wij u in het kiezen van de juiste oplossing. Wij zijn graag transparant over onze prijzen. 

Bekijk de oplossingen van Site IT BV. Hieronder ziet u een aantal producten welke wij u aanbieden. Wij gaan graag met u in gesprek over wat u nodig hebt. Het vastleggen van uw domeinnaam is zo geregeld. Dat is ons startpunt, vanuit daar werken we verder!

Jamie Polinder
Jamie Polinder
2023-01-30
Prachtige site geworden, er wordt goed geluisterd en ingespeeld op onze wensen. Top!
Jurian Romkes
Jurian Romkes
2023-01-29
Super service. staan altijd gelijk voor je klaar
Willem Snoek
Willem Snoek
2023-01-27
Super kwaliteit. Goede service en adviezen
Rosanne van Olst
Rosanne van Olst
2022-12-07
Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en reageren snel! Super team!
Yveta Swanenberg
Yveta Swanenberg
2022-11-06
Snel,modern, betrouwbaar, afspraak nakomen,leuk samen werken
Niels Woudsma
Niels Woudsma
2022-07-15
Erg prettig en professioneel bedrijf. Denkt met je mee en geven een zeer heldere offerte. Maken waar wat ze beloven. Een aanrader.
Erwin Petersen
Erwin Petersen
2022-07-15
Wanneer je een nieuwe website met hosting wilt hebben
Bram Voortwist
Bram Voortwist
2022-06-01
SiteIT heeft het ontwerp van ons logo, website en huisstijl gemaakt. Chris is flexibel en handelt snel. Absoluut een aanrader!
Gertjan Visser
Gertjan Visser
2022-04-12
Ik mocht stage lopen bij Site IT. Leerzaam, goeie uitleg, vrijheid en op de toekomst gericht. Ze hebben het beste met je voor. Zeer aan te raden als stagebedrijf!