1st Floor New World. +998556778345 demo@example.com

welcome visit our site

Location

1st Floor.

Diensten - Site IT BV

WAT WIJ DOEN?

Gewoon helpen!

Site IT hoort niet bij de bedrijven die overal in gespecialiseerd zijn. Wij zijn goed in het bouwen van websites, webshops en beheren Office 365 en daar lopen we natuurlijk graag mee te koop. Afgelopen periode hebben wij twee partners gecontracteerd. Zijn verzorgen voor ons en u de ontwerpen, logo’s, huisstijl maar ook diensten zoals: zoekmachine optimalisatie, SEO, Google Campagnes en nog veel meer. Wij zijn dan ook erg blij met deze vaste partners!

Kortom, wij is een zeer divers Full- service Internetbureau. Wat begon met het maken van websites is inmiddels uitgebreid tot een volledig ondersteunend orgaan voor uw organisatie. Wij zijn niet goed in alles maar wel er zijn 5 producten waarom klanten steeds bij ons terugkomen. Daar hebben wij ons steesd meer in gespecialiseerd. Graag laten wij u onze top 5 dienstverlening zien.

EVEN ALLES OP EEN RIJTJE VAN SITE IT

Services

Wij kunnen veel maar gelukkig niet alles en wat wij kunnen dat doen wij graag goed. Hieronder ziet u een aantal van onze services waar bij u graag mee van dienst zijn.

Website

Een ondernemer staat en valt met het aantrekken onderhouden van klanten. Een website is hier anno 2022 misschien wel het belangrijkste gereedschap.

Online werken

Wij helpen bedrijven met het inrichten en backuppen van Office365 zodat u in uw team of bedrijf gemakkelijk bestanden kunt delen in een beveiligde omgeving.

Webshop

Steeds meer ondernemers bieden hun producten aan via een webshop maar wordt u webshop ook goed gevonden? Hoe scoort u in Google? En op welke woorden scoort u?

Zoekmachine optimalisatie

Heeft u een webshop of website en wilt u nog beter online gevonden worden? Laat ons een scan uitvoeren om te achterhalen waar en hoe u kunt verbeteren.

Ontwerp / Design

Wij ontwerpen uw huisstijl zodat uw identiteit een uitdrukking krijgt in uw logo, briefpapier en nog veel meer! Laat u inspireren en neem direct contact op.

Partner worden?

Laatste tijd zijn verschillende con-collega's een samenwerking met ons gestart. Vele van hen hosten al verschillende websites en webshop op onze platforms.