Diensten - Site IT BV

WIJ HELPEN U GRAAG !

Site IT hoort niet bij de bedrijven die overal in gespecialiseerd zijn maar wij willen u wel graag helpen. Daarom hebben wij de afgelopen tijd veel partners aan onze community toegevoegd. Op die manier hebben wij korte lijnen met allerlei IT experises. Denk dan aan het bouwen van websites, webshops en beheren Office 365 en wat daarbij komt kijken om veilig en optimaal in de cloud te werken. 

Kortom, wij is een zeer divers Full- service IT partner. Wat begon met het maken van websites is inmiddels uitgebreid tot een volledig ondersteunend orgaan voor uw organisatie.

Met meer dan 10 jaar ervaring in IT oplossingen zorgen wij ervoor dat onze klanten en partners kun producten en diensten online kunnen gebruiken zonder gedoe. Wij zijn dan ook erg blij met deze vaste partners!

ONZE OPLOSSINGEN

Site IT BV hoort niet bij de bedrijven die overal in gespecialiseerd zijn maar wij willen u wel altijd graag helpen. Zo werken wij samen met verschillende partners zodat er altijd een passende oplossing is voor uw vraag. Wij zijn  gespecialiseerd in het hosten van websites, webshops en beheren verschillende Microsoft producten. Met onze visie en klanthousiasme ontzorgen we klanten op een unieke manier en daar zijn we enorm trots op!