1st Floor New World. +998556778345 demo@example.com

welcome visit our site

Location

1st Floor.

Diensten - Site IT

WAT WIJ DOEN?

Gewoon helpen!

Site IT hoort niet bij de bedrijven die overal in gespecialiseerd zijn. Wij zijn goed in het bouwen van websites, webshops en beheren Office 365 en daar lopen we natuurlijk graag mee te koop. Afgelopen periode hebben wij twee partners gecontracteerd. Zijn verzorgen voor ons en u de ontwerpen, logo’s, huisstijl maar ook diensten zoals: zoekmachine optimalisatie, SEO, Google Campagnes en nog veel meer. Wij zijn dan ook erg blij met deze vaste partners!

Kortom, wij is een zeer divers Full- service Internetbureau. Wat begon met het maken van websites is inmiddels uitgebreid tot een volledig ondersteunend orgaan voor uw organisatie. Wij zijn niet goed in alles maar wel er zijn 5 producten waarom klanten steeds bij ons terugkomen. Daar hebben wij ons steesd meer in gespecialiseerd. Graag laten wij u onze top 5 dienstverlening zien.

Een overzicht van ons kunnen

Diensten

Schoenmaken blijf bij je leest! Wij helpen u natuurlijk graag maar wij kunnen niet alles. Hieronder ziet u onze diensten waarin wij u graag ondersteunen.

Computeronderhoud

Wilt u een partner die voor u het computer onderhoud verzorgt? Wij helpen onze klanten via een Floor Walking systeem. Dit betekent dat wij periodiek op bezoek komen om uw systemen van een APK te voorzien.

Office365

Wanneer u samen met u personeel onderling goed wilt kunnen samenwerken dan is Office eigenlijk niet meer weg te denken. Wij leveren en onderhouden de software voor u.

Website

In 2008 hebben wij onze eerste website gebouwd. Inmiddels zijn wij een hoop ervaring rijker en creeeren wij professionale en betaalbare websites voor hardwerkende ZPP'ers en de MKB in allerlei verschillende branches.

Telefonische hulp

Op onze website vind u o.a. ons telefoonnummer. Als u vragen hebt hoeft u geen ingewikkelde ticket aan te maken, u mag ons gewoon 'ouderwets' bellen!

Webshop

Onze ontwikkelaar staat te springen als een kind in de speelgoedwinkel. Hier komen zoveel technieken bij elkaar wat voor onze ontwikkelaar een feest is om te bouwen! Natuurlijk adviseren wij u in het verrijken van de producten en categorieën.

Google campagnes

Wie zoekt er tegenwoordig nou niet via Google? Als IT bedrijf zijn wij bekend met hoe u in Google goed gevonden kunt worden. Benieuwd hoe?

Google Review

Parc Straatmeubilair

Goede service en kwaliteit. Begeleiding tijdens nieuwbouw van de website en tot het laatste puntje netjes opgeleverd.