Microsoft Backup - Site IT BV

  • Home
  • Microsoft Backup

ZORG VOOR EEN BACKUP

Microsoft Office 365 bewaart verwijderde data in de prullenbak voor 93 dagen. Terugzetten van folders en mailboxen is een moeizaam, handmatig en kostbaar proces, waar u niet op zit te wachten. Onze oplossing maakt automatisch back-ups van alle e-mail, OneDrive for Business en SharePoint data naar de Barracuda Cloud opslag.

Voorkom interne bedreigingen
Ongeveer 70 procent van alle verloren gegevens is te wijten aan het per ongeluk of op een schadelijke manier verwijderen van gegevens door medewerkers. De basisherstel optie welke Microsoft Office365 biedt, is niet toereikend genoeg om uw gegevens zo snel mogelijk te herstellen. Wij bieden een uitgebreide, kosteneffectieve en schaalbare bescherming van uw Office 365-gegevens, zonder dat dit uw infrastructuurkosten verhoogt.

Naast verwijdering van data door medewerkers kunnen gegevens ook verloren gaan bij misconfiguratie, client-synchronisatieproblemen en recentelijk de wijdverspreide aanwezigheid van malware en ransomware, waardoor gegevens onbruikbaar kunnen worden gemaakt. Door onze oplossing worden uw e-mails en bestanden voor bedreigingen van buitenaf beschermd.ย 

LAAT HET U NIET GEBEUREN!

Steeds meer bedrijven komen erachter dat het internet harder ontwikkelt dan dat wij soms hopen. Het afgelopen jaar heeft ons technisch team verschillende klanten geadviseerd en geholpen met betrekking tot hun beveiliging. Want een foutje zit in een klein hoekje.

๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป? Veel bedrijven werken met Office365 maar wist u dat Microsoft zelf geen backups maakt van uw data? Het werken met software zoals ๐—ข๐˜‚๐˜๐—น๐—ผ๐—ผ๐—ธ, ๐—ช๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ, ๐—˜๐˜…๐—ฐ๐—ฒ๐—น, ๐—ง๐—ฒ๐—ฎ๐—บ๐˜€ & ๐—ข๐—ป๐—ฒ๐——๐—ฟ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ is fantastisch maar heeft u ook nagedacht over een goede backupregeling van bijv. uw ๐—ฒ-๐—บ๐—ฎ๐—ถ๐—น of ๐—ข๐—ป๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ? Steeds meer ondernemers vragen onze expertise om dit in te richten zodat u zorgeloos kunt werken met ๐—ข๐—ณ๐—ณ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ๐Ÿฏ๐Ÿฒ๐Ÿฑ.

๐—ช๐—ถ๐—ท ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜‚ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐—ผ๐—น๐˜€ om in de cloud te werken en maken tevens periodieke backups. Wij adviseren u graag als het gaat om online veilig werken. Wij zijn u graag van dienst om risico’s zo klein mogelijk te maken.

Uw e-mail wordt dagelijks volledig gebackupt voor nog geen 3 euro per maand. Mocht u een bericht kwijt zijn? Geen probleem, wij kunnen dit zo weer voor u terugzetten!

Siteitbackup

SAMEN KOMEN WE VERDER

Onze uitvoerende partner ondergaat regelmatig audits door derden en is SSAE 16 Type II-gecertificeerd. Extra beschermingslagen in Barracuda Cloud Control zijn multi-factor authenticatie, IP-adres inlogbeperkingen en rolgebaseerd beheer. Daarmee voldoet u ook aan de strenge wetgeving op het gebied van data opslag in Europa.

Site IT BV biedt een gebruiksvriendelijke set-up, met een simpele en intuรฏtieve manier van beheer. Ongelimiteerde opslag betekent geen zorgen of extra kosten. Daarnaast kan Site IT BV toegankelijkheid specificeren per rol, en bieden wij gedetailleerde, op item gebaseerde rapportage mogelijkheden voor back-ups en restores.