Websitebeheerder

Websitebeheerder

Tips voor een veilige website / webshop!
De afgelopen tijd hebben wij meerdere malen fouten in websites en webshops gevonden en daarom lijkt het ons goed u even kort mee te nemen in het thema onderhoud. Een website online zetten is vrij eenvoudig echter wordt het onderhoud van zo’n product vaak onderschat. Partners zoals Google en Microsoft ontwikkelen en innoveren continu en het is daarom verstandig hier acht op te geven. 

Zelf de website onderhouden?
Natuurlijk begrijpen wij als u het liefst zelf het product wilt beheren; graag geven wij u een paar tips. Onder WordPress werken wij veel met plugins. Hou er rekening mee dat plugins wel compatibel moeten zijn met andere plugins en uw WP versie. Let daarbij ook goed op de update frequentie van deze partij. Wanneer er een plugin lek is, loopt u het risico dat uw website wordt geinfecteerd waarna deze, of niet meer te bereiken is, of niet meer online te krijgen is omdat wij backups maken maar als de virus ook in de backup zit dan blijft er weinig over. Mocht u hier eens met ons over willen sparren dan bent u natuurlijk altijd welkom.

Webmaster bij Site IT BV
Gelukkig kiezen steeds meer ondernemers voor de volledige IT ontzorging bij ons kantoor. Zo maken wij niet alleen website en webshops maar het beheer en onderhoud wordt ook vaak aan ons uitbesteedt, iets wat wij graag voor u doen. Heeft u interesse in deze dienstverlening? Wij helpen u hier graag bij. Interesse? 

Ik wens u alvast een goed weekend!

Met vriendelijke groet,
Chris van Lieburg

Op de hoogte blijven?

Volg ons

Klik hier rechts op Facebook, Instagram of LinkedIn
of klik hier en ontvang periodiek gratis advies.