1st Floor New World. +998556778345 demo@example.com

welcome visit our site

Location

1st Floor.

Bedrijfsupdate, 2022 in vogelvlucht!

Bedrijfsupdate, 2022 in vogelvlucht!

Wat is het jaar weer voorbij gevlogen! Het eerste jaar in ons nieuwe kantoorpand aan de Kering 2 in Nunspeet. Wij willen u hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u ons gegeven heeft in het afgelopen jaar. Verschillende producten en diensten hebben wij mogen afleveren waardoor uw online presentatie een enorme boost kreeg!

Ons bedrijf Site IT BV hoopt u ook in 2023 weer van dienst te kunnen zijn zoals u van ons gewend bent. Geen loze beloftes maar gewoon zeggen wat je denkt en doen wat je zegt! Dit motto kenmerkt onze dienstverlening. Zo hebben wij het afgelopen jaar ook verschillende partners mogen verwelkomen. Voor deze partners, die ook websites maken, verzorgen wij de hosting en allerlei Microsoft activiteiten. Denk aan de e-mailoplossing via Exchange of het Office365 product  met Outlook, Word en Excel.

Natuurlijk hebben ook wij de afgelopen tijd verschillende e-mails gehad van onze partners en leveranciers over prijsverhogingen. Wat leven we toch in een bizarre tijd. De één gaat met de inflatie van bijna 10% omhoog en weer een andere partij zoekt een middenweg. Zo berichtte Microsoft in maart dit jaar dat er een verhoging van 20% tot 25% ging plaatsvinden. Kortom, we begeven ons in een ’turbulente’ markt.
 
Hoe gaan we 2023 in …
Natuurlijk kennen wij ook onze uitdagingen en daarom is het goed om u mee te nemen in onze visie voor het komende jaar 2023. Gelet op alle ontwikkelingen hebben wij qua veiligheid en flexibiliteit ons serverpark verdeeld over verschillende leveranciers. We hebben gemerkt dat het afgelopen jaar ook onze server-leveranciers beseffen dat we ons in een bijzondere ‘online’ tijd begeven. De komende maanden zullen we ons serverpark weer gaan updaten en nog meer verbeteren. Uiteraard houden we contact met u mochten we uw website of webshop gaan verhuizen.

Onze prijzen houden wij momenteel grotendeels gelijk. Dat is wat ongewoon. De Microsoft producten (Exchange en Office365) blijven ongewijzigd zolang Microsoft niet gaat verhogen. Omdat wij onze Google activiteiten i.s.m. onze partner uitvoeren, en dus hiervan afhankelijk zijn, zal het uurtarief voor deze dienst van 50 naar 65 euro per uur gaan. Ons eigen uurtarief blijft gewoon 50 euro per uur. De webhosting zullen we gelijktrekken naar 100 euro per jaar, dit geldt alleen voor de websites die geen onderhoudscontract bij ons hebben. Het tarief voor webhosting i.s.m. een onderhoudscontract blijft voorlopig ongewijzigd. 
Bedankt, op naar volgend jaar!
Ondanks een best bijzonder jaar hebben we weer een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen. Het verloop is tot nu toe gelukkig laag en daar zijn we u dankbaar voor. Met een klein team fanatieke vakidioten ontzorgen wij op een geheel eigenwijze manier onze klanten en dat doen we nog steeds met veel plezier. Het jaar 2022 zit daarom ook vol hoogtepunten en dat komt vooral door u.
We wensen u alle goeds toe voor de komende tijd. Mocht u vragen hebben of wilt u gewoon even gezellig kletsen met ons dan horen wij het natuurlijk graag! 

Op de hoogte blijven?

Volg ons

Klik hier rechts op Facebook, Instagram of LinkedIn
of klik hier en ontvang periodiek gratis advies.