1st Floor New World. +998556778345 demo@example.com

welcome visit our site

Location

1st Floor.

Trainingen - Site IT

Doe het zelf

Training

Heeft u al een WordPress website maar wilt u graag eens met een adviseur sparren over de mogelijkheden? Wilt u een persoonlijke werkplekinstructie of samen met een groep deelnemen aan een training? Wij helpen u graag. Waarom? Wij gebruiken tools die over de gehele wereld worden gebruikt. Onze missie is om zelfstandigen te ontzorgen en te ondersteunen.

Hoe werkt dat dan?

Laten we eens afpreken

Wij houden van gezelligheid. Zo voeren wij onze werkplekinstructies vaak uit bij ons op kantoor maar mocht u ook beschikken over een mooie ruimte dan kunnen we ook bij u op locatie langskomen. Meestal kunnen we in 1 avond van ongeveer 19:00 tot 22:00 de basis van WordPress wel toelichten. Trainingen worden vaak gehouden op zaterdag of verdeeld over 2 avonden.

Benieuwd?

Let's go!

Neem contact op met ons, laat uw wensenlijst achter en dan gaan we er samen iets moois van maken.

Niels Woudsma
Niels Woudsma
2022-07-15
Erg prettig en professioneel bedrijf. Denkt met je mee en geven een zeer heldere offerte. Maken waar wat ze beloven. Een aanrader.
E P
E P
2022-07-15
Wanneer je een nieuwe website met hosting wilt hebben
Bram Voortwist
Bram Voortwist
2022-06-01
SiteIT heeft het ontwerp van ons logo, website en huisstijl gemaakt. Chris is flexibel en handelt snel. Absoluut een aanrader!
Gertjan Visser
Gertjan Visser
2022-04-12
Ik mocht stage lopen bij Site IT. Leerzaam, goeie uitleg, vrijheid en op de toekomst gericht. Ze hebben het beste met je voor. Zeer aan te raden als stagebedrijf!
Klazina Smitsman
Klazina Smitsman
2022-04-12
Voor een aantrekkelijk tarief heeft Chris een website gebouwd voor onze stichting. Het is een aantrekkelijk geheel geworden. We gebruiken de website vooral voor acties. In het begin moest er regelmatig wat aangepast worden, we werden hierin met raad en daad bijgestaan! Wat hebben we een plezier gehad van de pakbonnen bij het inpakken van de bestellingen. We zijn heel blij met onze website!!
Marlinde Muilwijk
Marlinde Muilwijk
2022-03-15
Fijne samenwerking met Chris. Staat altijd voor je klaar en weet altijd een oplossing!
Tom Aarts
Tom Aarts
2022-03-15
Chris is erg vriendelijk, behulpzaam en professioneel! Hij heeft onze website gemaakt, is erg mooi geworden! Wij zijn enorm tevreden.
samuraiaikido112
samuraiaikido112
2022-03-03
Wat een geweldig bedrijf, Voelt als een jong en dynamisch bedrijf zoals wij zelf ook zijn! Dit is gewoon thuis komen….