1st Floor New World. +998556778345 demo@example.com

welcome visit our site

Location

1st Floor.

Strippenkaart - Site IT BV

Hij helpen graag

Strippenkaart

Veel van onze klanten doen wat zij leuk vinden en proberen te voorkomen om werk te doen dat zij niet leuk vinden. Wij vinden de IT gaaf maar houden niet zo van de administratie en daar hebben wij iets op bedacht. Wij houden er niet van om na bijvoorbeeld 2 uurtjes werk een factuur te sturen. Daarom introduceren wij de Site IT strippenkaart.

U koopt eenmalig een aantal uren in bij ons en deze uren kunt u dan het gehele jaar inzetten. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van uw website / webshop, ons advies omtrent IT vraagstukken of juist assistentie omtrent e-mailconfiguraties. Kortom, door niet met administratieve taken belast te zijn kunnen wij ons nog meer richten op onze klanten. Benieuwd hoe dit werkt? Neem gerust contact met ons op.

Google Review

Rijschool Urk

Ik heb vooral contact met Chris van Lieburg. Ik moet zeggen dat ik hem heel ver vindt gaan in de service. Hjj geeft niet op. Is er iets aan de hand wordt het dezelfde dag opgelost. Ik kan iedereen aanraden een website daar te laten maken of laten onderhouden.