Scheffer Solutions - Site IT BV

  • Home
  • Scheffer Solutions

PARTNER SCHEFFER SOLUTIONS

Om onze dienstverlening verder uit te breiden en te verrijken hebben we een samenwerking opgezet met Scheffer Solutions, een fullservice ICT-partner voor MKB’ers. Dankzij deze samenwerking kunnen we terugvallen op uitgebreide expertise op het gebied van werkplek-, systeem- en netwerkbeheer, en kunnen we onze klanten op nog meer manieren ontzorgen.

Renzo Scheffer, directeur en ICT-expert bij Scheffer Solutions, tevens aanspreekpunt voor klanten van Site IT BV, vertelt meer over deze dienstverlening en hoe ze dit toepassen bij diverse bedrijven.

NIEUWE OPLOSSINGEN

Waar we er dus, samen met Scheffer Solutions, voor gaan om bedrijven volledig te ontzorgen op het gebied, vallen we terug op Scheffer Solutions voor onder andere:

“Als fullservice ICT-partner hebben wij als doel om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van ICT, zodat zij zich ongehinderd kunnen richten op hun kernactiviteiten. We vertalen de complexe technologie naar begrijpbare taal, waardoor ICT toegankelijk wordt voor iedereen. Onze toewijding aan uitstekende ondersteuning staat hierbij centraal. Binnen onze openingstijden staat de servicedesk klaar om u direct te woord te staan, en indien nodig komen we zelfs op locatie langs.”
Renzo Scheffer
ICT expert

WERKPLEKBEHEER

Geniet van zorgeloos werken, ongeacht waar u bent. Dankzij proactief systeembeheer blijven uw systemen up-to-date, voorkomen we storingen nog voordat u ze opmerkt, en kunt u efficiënt samenwerken met collega’s.

CYBERBEVEILIGING

Onze proactieve aanpak in digitale beveiliging, gecombineerd met geavanceerde beveiligingssoftware, training voor personeel, en actieve monitoring, waarborgt de online veiligheid van uw bedrijf. Uw online veiligheid is onze prioriteit.

BACK-UP

Met geavanceerde back-up systemen zorgen we voor betrouwbare reservekopieën van cruciale bestanden en gegevens. Geautomatiseerde back-ups worden veilig in de cloud opgeslagen, klaar voor snelle en eenvoudige herstelacties indien nodig.

TELEFONIE

Optimaliseer uw telefonie-ervaring met onze betrouwbare cloud-telefonieoplossing. Profiteer van slimme functies, verbeter de klantbeleving, en ervaar de efficiëntie van geavanceerde telefonie. Leer hier meer over op onze website www.scheffersolutions.nl

SAMENWERKING MET SCHEFFER SOLUTIONS

Door deze nauwe samenwerking met Scheffer Solutions kunnen wij onze klanten een uitgebreider scala aan hoogwaardige diensten aanbieden, waarmee wij gezamenlijk streven naar een moeiteloze ICT-ervaring voor bedrijven in het MKB.

Mocht u meer willen weten? Neem contact met ons op!

Jamie Polinder
Jamie Polinder
2023-01-30
Prachtige site geworden, er wordt goed geluisterd en ingespeeld op onze wensen. Top!
Jurian Romkes
Jurian Romkes
2023-01-29
Super service. staan altijd gelijk voor je klaar
Willem Snoek
Willem Snoek
2023-01-27
Super kwaliteit. Goede service en adviezen
Rosanne van Olst
Rosanne van Olst
2022-12-07
Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en reageren snel! Super team!
Yveta Swanenberg
Yveta Swanenberg
2022-11-06
Snel,modern, betrouwbaar, afspraak nakomen,leuk samen werken
Niels Woudsma
Niels Woudsma
2022-07-15
Erg prettig en professioneel bedrijf. Denkt met je mee en geven een zeer heldere offerte. Maken waar wat ze beloven. Een aanrader.
Erwin Petersen
Erwin Petersen
2022-07-15
Wanneer je een nieuwe website met hosting wilt hebben
Bram Voortwist
Bram Voortwist
2022-06-01
SiteIT heeft het ontwerp van ons logo, website en huisstijl gemaakt. Chris is flexibel en handelt snel. Absoluut een aanrader!
Gertjan Visser
Gertjan Visser
2022-04-12
Ik mocht stage lopen bij Site IT. Leerzaam, goeie uitleg, vrijheid en op de toekomst gericht. Ze hebben het beste met je voor. Zeer aan te raden als stagebedrijf!