ADVIES & CONSULTANCY

WORDPRESS ONDERSTEUNING

Al geruime tijd ondersteunen wij verschillende partners die dagelijks WordPress websites maken voor klanten uit allerlei segmenten. WordPress is het meest gebruikte framework wereldwijd. Geen wonder dat de mogelijkheden hiermee eindeloos zijn. Middels verschillende plugins (stukjes functionaliteit van andere ontwikkelaars) wordt een er een prachtige website gelanceerd. Helaas brengt dit ook een hoop risico met zich mee.

Uw partner

FIX MIJN WORDPRESS WEBSITE

Hackers anno 2024 hebben hun focus grotendeels op deze wordpress websites. Een website met een gevoelige plugin kan al een eenvoudig deurtje zijn om de website ziek te maken. de meeste beveiligingen kunnen hierop inspringen, maar dit blijft een kat en muis spel. Elke website blijft te allen tijde een prooi, of het nu om een groot bedrijf gaat of om een non-profit stichting.

Onze ervaring is dat hackers hun code uploaden in de website en deze een langere periode daar laten staan zonder hier ruchtbaarheid aan te geven. Omdat de website niet offline gaat en geen meldingen veroorzaakt, wordt er geen melding naar de beheerder gestuurd zodat de code van deze hacker in alle backups beland. Na enige tijd zal de hacker de code gaan gebruiken en wordt uw website officieel gehackt. Dit is het moment dat de gebruiker en beheerder het webdesignbedrijf contacteren. Maar zoals u wellicht aanvoelt, het terugzetten van een backup gaat hoogstens een paar dagen goed en daarna gaat de website weer onderuit.

Deze hacks zijn in sommige gevallen zo hardnekkig dat het webdesign bedrijf, waar meestal designers werken en geen programmeurs, er niet aan ontkomt om een harde reset te doen. Dit is een hele droevige oplossing die wij vaak tegenkomen. Daarom willen wij onze partners de dienst: wordpress ondersteuning aanbieden. Op die manier kan ons team met webspecialisten u helpen zodat zo'n harde reset niet nodig is. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van bugs en hacks in wordpress en databases.

WEBSPECIALISTEN AAN HET WOORD

PIETER VAN ZALINGEN