1st Floor New World. +998556778345 demo@example.com

welcome visit our site

Location

1st Floor.

Websitepakket - Site IT BV

Doe er je voordeel mee

Websitepakket

Wat leuk dat u interesse hebt in een product van Site IT. Wij zullen ons uiterste best doen deze keuze voor u zo goed mogelijk te laten ervaren. Gelukkig zijn er een hoop ondernemers u voorgegaan maar wij kunnen begrijpen dat u zich af vraagt hoe dit alles nou werkt. Wij hebben als bedrijf natuurlijk ook een hoop feedback gekregen en zodoende worden wij steeds beter in onze dienstverlening. Mocht u ons opdracht willen geven voor het bouwen van een website of webshop dan is het verstandig om alvast te weten hoe zo’n project gaat. Graag lichten wij u toe hoe het project vanaf ondertekening van uw offerte zal gaan lopen.

Speciaal voor startende ondernemers hebben wij een websitepakket samengesteld. Zie het als een instapmodel zodat u laagdrempelig en volledig ontzorgt online te vinden bent zodat u middels de nieuwste technieken veilig en online kunt werken aan uw nieuwe onderneming.

Waarom een pakket

Alles onder één dak

Niks is zo vervelend om voor ieder klusje een ander bedrijf te moeten bellen. Wij weten hoe dat voelt en daarom hebben wij besloten om klanten een pakket aan te bieden waarmee wij hun volledig ontzorgen met ICT, website, computer onderhoud et cetera.

Niels Woudsma
Niels Woudsma
2022-07-15
Erg prettig en professioneel bedrijf. Denkt met je mee en geven een zeer heldere offerte. Maken waar wat ze beloven. Een aanrader.
E P
E P
2022-07-15
Wanneer je een nieuwe website met hosting wilt hebben
Bram Voortwist
Bram Voortwist
2022-06-01
SiteIT heeft het ontwerp van ons logo, website en huisstijl gemaakt. Chris is flexibel en handelt snel. Absoluut een aanrader!
Gertjan Visser
Gertjan Visser
2022-04-12
Ik mocht stage lopen bij Site IT. Leerzaam, goeie uitleg, vrijheid en op de toekomst gericht. Ze hebben het beste met je voor. Zeer aan te raden als stagebedrijf!
Klazina Smitsman
Klazina Smitsman
2022-04-12
Voor een aantrekkelijk tarief heeft Chris een website gebouwd voor onze stichting. Het is een aantrekkelijk geheel geworden. We gebruiken de website vooral voor acties. In het begin moest er regelmatig wat aangepast worden, we werden hierin met raad en daad bijgestaan! Wat hebben we een plezier gehad van de pakbonnen bij het inpakken van de bestellingen. We zijn heel blij met onze website!!
Marlinde Muilwijk
Marlinde Muilwijk
2022-03-15
Fijne samenwerking met Chris. Staat altijd voor je klaar en weet altijd een oplossing!
Tom Aarts
Tom Aarts
2022-03-15
Chris is erg vriendelijk, behulpzaam en professioneel! Hij heeft onze website gemaakt, is erg mooi geworden! Wij zijn enorm tevreden.
samuraiaikido112
samuraiaikido112
2022-03-03
Wat een geweldig bedrijf, Voelt als een jong en dynamisch bedrijf zoals wij zelf ook zijn! Dit is gewoon thuis komen….