1st Floor New World. +998556778345 demo@example.com

welcome visit our site

Location

1st Floor.

Webshop laten bouwen - Site IT BV

  • Home
  • Webshop laten bouwen

Online verkopen via een webshop?

Aan de slag!

In deze huidige tijd is het haast ondenkbaar om alleen via een winkel te verkopen. Veel ondernemers hebben naast een winkel inmiddels ook een webshop. Sterker nog, er zijn een hoop webshops die geen winkel hebben. Al vele ondernemers hebben wij mogen helpen met het opstarten van een webshop. Betaalbaar en goed, zo hoort het. Als u in 2018 zou vragen waar wij goed in zijn, dan was het antwoord: het bouwen van websites. Maar in 2020 hebben we pas echt op het gaspedaal getrapt en hebben we in korte tijd veel succesvolle webshops gelanceerd. Heel divers, van een kaartenwebshop tot een kledingshop incl. opties. Omdat wij vele webshops hebben gebouwd weten wij wat dit voor inspanning vergt en kunnen wij voor standaard webshops een richtprijs vaststellen. Wilt u ook online gaan verkopen? Dan helpen wij u graag met het bouwen, onderhouden, assisteren en adviseren van een webshop.

Bouwen jullie ook webshops?

Heel graag zelfs!

Een webshop bouwen vergt technische kennis maar ook inlevingscapaciteit. Wij maken allereerst een profiel van uw type klant. Op basis van dit profiel proberen wij een webshop te bouwen die het beste aansluit bij uw klanten, natuurlijk afgestemd op uw wensen en eisen. Benieuwd? Laten we kennismaken.

Hoe wij een webshop maken ...

Uitleg opties

Interesse ?

Waardevol

Niels Woudsma
Niels Woudsma
2022-07-15
Erg prettig en professioneel bedrijf. Denkt met je mee en geven een zeer heldere offerte. Maken waar wat ze beloven. Een aanrader.
E P
E P
2022-07-15
Wanneer je een nieuwe website met hosting wilt hebben
Bram Voortwist
Bram Voortwist
2022-06-01
SiteIT heeft het ontwerp van ons logo, website en huisstijl gemaakt. Chris is flexibel en handelt snel. Absoluut een aanrader!
Gertjan Visser
Gertjan Visser
2022-04-12
Ik mocht stage lopen bij Site IT. Leerzaam, goeie uitleg, vrijheid en op de toekomst gericht. Ze hebben het beste met je voor. Zeer aan te raden als stagebedrijf!
Klazina Smitsman
Klazina Smitsman
2022-04-12
Voor een aantrekkelijk tarief heeft Chris een website gebouwd voor onze stichting. Het is een aantrekkelijk geheel geworden. We gebruiken de website vooral voor acties. In het begin moest er regelmatig wat aangepast worden, we werden hierin met raad en daad bijgestaan! Wat hebben we een plezier gehad van de pakbonnen bij het inpakken van de bestellingen. We zijn heel blij met onze website!!
Marlinde Muilwijk
Marlinde Muilwijk
2022-03-15
Fijne samenwerking met Chris. Staat altijd voor je klaar en weet altijd een oplossing!
Tom Aarts
Tom Aarts
2022-03-15
Chris is erg vriendelijk, behulpzaam en professioneel! Hij heeft onze website gemaakt, is erg mooi geworden! Wij zijn enorm tevreden.
samuraiaikido112
samuraiaikido112
2022-03-03
Wat een geweldig bedrijf, Voelt als een jong en dynamisch bedrijf zoals wij zelf ook zijn! Dit is gewoon thuis komen….