1st Floor New World. +998556778345 demo@example.com

welcome visit our site

Location

1st Floor.

Wat kost een website - Site IT BV

  • Home
  • Wat kost een website

Wat kost een website

Webdesign Nunspeet

Het is begrijpelijk dat u benieuwd bent naar de prijs van een website en dat vinden wij ook belangrijk. Echter is dit niet makkelijk in te schatten zonder context. De prijs varieert vaak omdat niet iedere klant dezelfde wensen heeft. Wij hanteren een eenvoudig maandelijks model waarin wij u geheel ontzorgen.

Afhankelijk van uw pakketkeuze, welke u vindt op onze pagina prijzen, maken wij uw website voor bijvoorbeeld vanaf 27 euro per maand. Wij vragen een eenmalige investering om technieken in te kopen en om het design op te zetten. Voor een eenvoudige website is dit vaak een paar honderd euro. Zodra de website online is zorgen wij voor de beveiligingen, updates en redelijkse aanpassingen en dat tegen een laagdrempelig tarief. Tevens is onze partner bereid om uw website in Google goed vindbaar te maken middels verschillende campagnes.

Op die manier kunnen wij u ontzorgen zodat u zich kunt richten op wat u leuk vindt. Mocht u nog vragen hebben dan mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.