1st Floor New World. +998556778345 demo@example.com

welcome visit our site

Location

1st Floor.

Office365 - Site IT

Online werken met

Microsoft Office365

Bedrijven werken steeds meer online en remote. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers zorgeloos kunnen werken met de producten Word, Excel, PowerPoint en natuurlijk Outlook. De e-mail van deze medewerkers bewaren wij veilig in de cloud. Tevens maken wij het mogelijk dat uw medewerkers in verschillende teams kunnen werken aan verschillende projecten en dat het overleg remote kan via Microsoft Teams. Op deze pagina vindt u meer informatie en kunt u video's bekijken hoe dit werkt. Kortom, wij ontzorgen u in alles zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsvoering. Mocht u vragen hebben of een toelichting willen op bovenstaande, dan horen wij het graag.

Bekijk hoe wij dit doen

Prijs en product

Microsoft 365 Business Standard

• Ontvang bureaubladversies van Office-toepassingen, waaronder Outlook, Word, Excel, enPowerPoint.
• Host e-mail met een postvak van 50 GB en een aangepast e-maildomein.
• Maak een hub voor teamwerk om mensen met elkaar te verbinden met Microsoft Teams.
• Bewaar en deel bestanden met 1 TB aan cloudopslag in OneDrive per gebruiker.
• Gebruik één licentie voor volledig geïnstalleerde Office-apps op vijf mobiele apparaten, vijf tablets en vijf pc's of Macs per gebruiker.

Niels Woudsma
Niels Woudsma
2022-07-15
Erg prettig en professioneel bedrijf. Denkt met je mee en geven een zeer heldere offerte. Maken waar wat ze beloven. Een aanrader.
E P
E P
2022-07-15
Wanneer je een nieuwe website met hosting wilt hebben
Bram Voortwist
Bram Voortwist
2022-06-01
SiteIT heeft het ontwerp van ons logo, website en huisstijl gemaakt. Chris is flexibel en handelt snel. Absoluut een aanrader!
Gertjan Visser
Gertjan Visser
2022-04-12
Ik mocht stage lopen bij Site IT. Leerzaam, goeie uitleg, vrijheid en op de toekomst gericht. Ze hebben het beste met je voor. Zeer aan te raden als stagebedrijf!
Klazina Smitsman
Klazina Smitsman
2022-04-12
Voor een aantrekkelijk tarief heeft Chris een website gebouwd voor onze stichting. Het is een aantrekkelijk geheel geworden. We gebruiken de website vooral voor acties. In het begin moest er regelmatig wat aangepast worden, we werden hierin met raad en daad bijgestaan! Wat hebben we een plezier gehad van de pakbonnen bij het inpakken van de bestellingen. We zijn heel blij met onze website!!
Marlinde Muilwijk
Marlinde Muilwijk
2022-03-15
Fijne samenwerking met Chris. Staat altijd voor je klaar en weet altijd een oplossing!
Tom Aarts
Tom Aarts
2022-03-15
Chris is erg vriendelijk, behulpzaam en professioneel! Hij heeft onze website gemaakt, is erg mooi geworden! Wij zijn enorm tevreden.
samuraiaikido112
samuraiaikido112
2022-03-03
Wat een geweldig bedrijf, Voelt als een jong en dynamisch bedrijf zoals wij zelf ook zijn! Dit is gewoon thuis komen….