1st Floor New World. +998556778345 demo@example.com

welcome visit our site

Location

1st Floor.

Kreakaart - Site IT

Kreakaart.nl

Webshop Kreakaart

Zo op een avondje gezellig kletsen met Gerieta kregen wij het over webshops. Kreakaart was onderdeel van de tool Starteenwinkel.nl en, hoewel deze tool een voor prima opstart, liepen Gerieta en Marjan toch tegen een hoop beperkingen aan. "Site IT BV is dan welliswaar wat duurder maar u krijgt dan ook maatwerk" was ons antwoord. Sinds dien is er een leuk contact ontstaan en is Site IT BV op allerlei fronten betrokken bij de webshop van Kreakaart.nl

Krekaart is weliswaar een eenvoudige webshop maar de technieken zijn henedaags en Google beoordeeld de webshop dan ook als goed. Het sluit prima aan bij de markt en behoefte van deze ondernemers en dat is wat wij graag willen.

Niels Woudsma
Niels Woudsma
2022-07-15
Erg prettig en professioneel bedrijf. Denkt met je mee en geven een zeer heldere offerte. Maken waar wat ze beloven. Een aanrader.
E P
E P
2022-07-15
Wanneer je een nieuwe website met hosting wilt hebben
Bram Voortwist
Bram Voortwist
2022-06-01
SiteIT heeft het ontwerp van ons logo, website en huisstijl gemaakt. Chris is flexibel en handelt snel. Absoluut een aanrader!
Gertjan Visser
Gertjan Visser
2022-04-12
Ik mocht stage lopen bij Site IT. Leerzaam, goeie uitleg, vrijheid en op de toekomst gericht. Ze hebben het beste met je voor. Zeer aan te raden als stagebedrijf!
Klazina Smitsman
Klazina Smitsman
2022-04-12
Voor een aantrekkelijk tarief heeft Chris een website gebouwd voor onze stichting. Het is een aantrekkelijk geheel geworden. We gebruiken de website vooral voor acties. In het begin moest er regelmatig wat aangepast worden, we werden hierin met raad en daad bijgestaan! Wat hebben we een plezier gehad van de pakbonnen bij het inpakken van de bestellingen. We zijn heel blij met onze website!!
Marlinde Muilwijk
Marlinde Muilwijk
2022-03-15
Fijne samenwerking met Chris. Staat altijd voor je klaar en weet altijd een oplossing!
Tom Aarts
Tom Aarts
2022-03-15
Chris is erg vriendelijk, behulpzaam en professioneel! Hij heeft onze website gemaakt, is erg mooi geworden! Wij zijn enorm tevreden.
samuraiaikido112
samuraiaikido112
2022-03-03
Wat een geweldig bedrijf, Voelt als een jong en dynamisch bedrijf zoals wij zelf ook zijn! Dit is gewoon thuis komen….