1st Floor New World. +998556778345 demo@example.com

welcome visit our site

Location

1st Floor.

Floor Walking - Site IT

Wilt u veilige en snelle systemen?

Floor Walking

Heeft u geen zin in het aannemen van een systeembeheerder maar wilt u toch veilig en up-to-date blijven werken? Welkom bij Site IT BV.

Wij introduceren Floor Walking. Dit houdt in dat wij periodiek (bijv. 1x per maand of per 2 maanden) bij u een avondje langskomen om alle opgestapelde wensen te behandelen. Terwijl u en uw medewerkers genieten van een avondje rust zorgen onze medewerkers ervoor dat uw systemen worden bijgewerkt en verhelpen wij de problemen die er onverhoopt in de afgelopen tijd zijn ontstaan.

Interesse? Laten we dit eens samen doorspreken met een lekker bakje koffie erbij.

Bram Voortwist
Bram Voortwist
2022-06-01
SiteIT heeft het ontwerp van ons logo, website en huisstijl gemaakt. Chris is flexibel en handelt snel. Absoluut een aanrader!
Johan van Strien
Johan van Strien
2022-04-13
Erg tevreden met de mooie website gemaakt door Site IT. Aanrader om de snelle oplevering, goede service en prettige manier van communiceren!
Gertjan Visser
Gertjan Visser
2022-04-12
Ik mocht stage lopen bij Site IT. Leerzaam, goeie uitleg, vrijheid en op de toekomst gericht. Ze hebben het beste met je voor. Zeer aan te raden als stagebedrijf!
Klazina Smitsman
Klazina Smitsman
2022-04-12
Voor een aantrekkelijk tarief heeft Chris een website gebouwd voor onze stichting. Het is een aantrekkelijk geheel geworden. We gebruiken de website vooral voor acties. In het begin moest er regelmatig wat aangepast worden, we werden hierin met raad en daad bijgestaan! Wat hebben we een plezier gehad van de pakbonnen bij het inpakken van de bestellingen. We zijn heel blij met onze website!!
Marlinde Muilwijk
Marlinde Muilwijk
2022-03-15
Fijne samenwerking met Chris. Staat altijd voor je klaar en weet altijd een oplossing!
Tom Aarts
Tom Aarts
2022-03-15
Chris is erg vriendelijk, behulpzaam en professioneel! Hij heeft onze website gemaakt, is erg mooi geworden! Wij zijn enorm tevreden.
samuraiaikido112
samuraiaikido112
2022-03-03
Wat een geweldig bedrijf, Voelt als een jong en dynamisch bedrijf zoals wij zelf ook zijn! Dit is gewoon thuis komen….
sandra van WIngerden
sandra van WIngerden
2022-03-03
Als ontwerper heb ik ook ideeën die niet altijd het voor de handliggende stramien en invulling van een website volgen. SiteIT zoekt en vindt de oplossing om het ontwerp optimaal tot zijn recht te laten komen. Samen komen we tot een prima eindresultaat!