1st Floor New World. +998556778345 demo@example.com

welcome visit our site

Location

1st Floor.

De Loods Zorg - Site IT BV

DeLoodsZorg.nl

De Loods Zorg - Den Dolder

"Chris, jullie moeten eens langskomen want wij willen graag dat de computers een opfrisbeurt krijgen". Het begon allemaal met een kopje koffie om eens te bespreken hoe de conditie van de systemen nu is en wat wenselijk is. Inmiddels hebben wij alle systemen in onderhoud voor De Loods Zorg en verschillende onderaannemers en verzorgen wij de website, webshop en beheren wij Office365 incl. de bijbehorende beveiligingen en het online veilig werken. Tevens zijn wij actief middels Floor Walking (uitleg: klik hier) dat wil zeggen dat wij om de 3 tot 6 maanden een avond langskomen met ons team om alle computers en laptops een APK te geven zodat Djurre en zijn team zich kunnen richten op het begeleiden van hun clienten. Wilt u weten hoe het hun bevalt? Bel gerust Els Wilbrink.

Onze collega Wilma heeft een prachtige website gemaakt met informatie over de Loods Zorg.
Benieuwd naar het resultaat? Ga naar De Loods Zorg.nl

In de website zit een webshop waarin producten worden aangeboden die de clienten maken tijdens de dagbesteding. Deze webshop is gekoppeld aan IDEAL en werkt uitstekend.

Alle systemen bij deze klant zijn voorzien van een Office365 account. Zij kunnen veilig inloggen doordat er een dubbele inlogverificatie actief is zodat naast een wachtwoord er ook een akkoord via de gekoppelde telefoon dient plaats te vinden.

Ook zijn alle systemen voorzien van Anti Virus software die wij op afstand kunnen monitoren. Zodra er bijzonderheden in ons dashboard naar voren komen dan schakelen wij kort met de contactpersoon bij De Loods Zorg. 

Tussen de 3 en 6 maanden komen wij een avond bij deze klant op locatie om alle laptops en computers een APK te geven. Terwijl de medewerkers thuis zitten worden alle systemen weer doorlopen en voorzien van de juiste updates.

Een interview met De Loods Zorg

Niels Woudsma
Niels Woudsma
2022-07-15
Erg prettig en professioneel bedrijf. Denkt met je mee en geven een zeer heldere offerte. Maken waar wat ze beloven. Een aanrader.
E P
E P
2022-07-15
Wanneer je een nieuwe website met hosting wilt hebben
Bram Voortwist
Bram Voortwist
2022-06-01
SiteIT heeft het ontwerp van ons logo, website en huisstijl gemaakt. Chris is flexibel en handelt snel. Absoluut een aanrader!
Gertjan Visser
Gertjan Visser
2022-04-12
Ik mocht stage lopen bij Site IT. Leerzaam, goeie uitleg, vrijheid en op de toekomst gericht. Ze hebben het beste met je voor. Zeer aan te raden als stagebedrijf!
Klazina Smitsman
Klazina Smitsman
2022-04-12
Voor een aantrekkelijk tarief heeft Chris een website gebouwd voor onze stichting. Het is een aantrekkelijk geheel geworden. We gebruiken de website vooral voor acties. In het begin moest er regelmatig wat aangepast worden, we werden hierin met raad en daad bijgestaan! Wat hebben we een plezier gehad van de pakbonnen bij het inpakken van de bestellingen. We zijn heel blij met onze website!!
Marlinde Muilwijk
Marlinde Muilwijk
2022-03-15
Fijne samenwerking met Chris. Staat altijd voor je klaar en weet altijd een oplossing!
Tom Aarts
Tom Aarts
2022-03-15
Chris is erg vriendelijk, behulpzaam en professioneel! Hij heeft onze website gemaakt, is erg mooi geworden! Wij zijn enorm tevreden.
samuraiaikido112
samuraiaikido112
2022-03-03
Wat een geweldig bedrijf, Voelt als een jong en dynamisch bedrijf zoals wij zelf ook zijn! Dit is gewoon thuis komen….